Update rondom #CORONAVIRUS

Als audiovisueel partner brengen we u op de hoogte van de maatregelen en aangepaste werkwijze die wij momenteel hanteren i.v.m. het Coronavirus (COVID-19). Zo zorgen we er samen voor dat u ook nu onbezorgd geholpen wordt met audiovisuele faciliteiten en diensten. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van u als klant en onze medewerkers. Daarnaast doen wij er alles aan om de service, zoals u die van ons gewend bent, zo goed mogelijk uit te voeren. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid welke wij nauwlettend in de gaten houden; daar waar nodig/mogelijk zullen wij ons beleid ten aanzien van het Corona-virus aanpassen.


Ongewijzigde bereikbaarheid en werkzaamheden
Allereerst blijven onze bereikbaarheid én werkzaamheden vooralsnog ongewijzigd. Wel houden wij rekening met de algemene hygiëne maatregelen, zo schudden wij geen handen bij ontvangst en houden wij een gepaste afstand.

Borgen leveringen en dienstverlening
Uiteraard proberen we zoveel als mogelijk uw wensen en (geplande) projecten in de vorm van audiovisuele leveringen, installaties en service te borgen door op voorhand mee te denken, waarbij we zoveel als mogelijk anticiperen op de ontwikkelingen nu én voorsorteren op mogelijke situaties later. Voorop staat dat we onze leveringen en dienstverlening nu én in de toekomst willen borgen!

Contact met ons team
Wij zijn gewoon bereikbaar voor advies, offertes, opdrachten, planning, ondersteuning, service en/of vragen. Onze medewerkers hebben de mogelijkheid om thuis te werken en hier wordt veel gebruik van gemaakt. Krijgt u uw vaste contactpersoon niet te pakken? Bel ons dan op het algemene nummer 026-3644828. We zorgen er dan voor dat u snel wordt geholpen of teruggebeld wordt. Om het contact met u optimaal te houden, doen wij onze overleggen zoveel als mogelijk met videoconference.

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 026-3644828 of per e-mail info@fidato.nl Ons team staat graag voor u klaar!

We willen u heel veel succes en sterkte wensen in deze onzekere tijden. En bovenal, blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Het Fidato team

Share: