Versterking Fidato Team

Om onze klanten nog beter te helpen in de snel veranderende wereld van audiovisuele faciliteiten en ICT is begin deze maand Robin Eugster gestart als audiovisueel adviseur. ‘De tijd van hybride werken wordt steeds belangrijker. Nu rest alleen de vraag nog: is uw kantoor optimaal ingericht om flexibel te kunnen werken met de juiste AV-oplossingen om onder andere op afstand te kunnen vergaderen met de meest optimale beeld- en geluidsverbinding?’

Robin kent de AV-markt als geen ander door zijn ruime ervaring die hij opgedaan heeft. Zo heeft hij bij verschillende AV System Integrators én bij een merkfabrikant gewerkt. Deze kennis en ervaring zal Robin ruimschoots inzetten om onze klanten op een juiste wijze verder te kunnen helpen.

“Ik ken Fidato al jaren als een professionele en stabiele partij binnen de AV-markt die al vele mooie projecten heeft gerealiseerd. Ik ben blij dat ik daar nu onderdeel van mag uitmaken. Wat mij erg aanspreekt binnen Fidato, zijn de korte communicatielijnen en het snel kunnen anticiperen op aanvragen. Hierdoor kan ik direct met mijn klanten schakelen zonder dat er verschillende overleggen aan vooraf gaan.”

Robin zal zich zowel op grote bedrijven (corporates), MKBers als op overheden en onderwijsinstellingen richten. Wij zijn ontzettend blij dat Robin met zijn kennis en ervaring maar ook als persoon ons team komt versterken.

Herkent u momenteel de situatie dat online vergaderen op uw kantoor niet optimaal is of gaat u uw kantoor (nog) nog meer inzetten om op afstand te kunnen overleggen of vergaderen, en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op met Robin Eugster via 06- 82 49 62 98 of stuur een mail naar r.eugster@fidato.nl.

Share: